Pantene新升級乳液修護潤髮精華素: 用一次就有柔順滋潤秀髮

踏入秋冬乾燥季節, 頭髮變的枯乾、無光澤! 也不可以經常去髮型屋焗油, 咁點算好? 唔使怕! 因為只需要買一支Pantene新升級乳液修護潤髮精華素, 就可以在家中修護及幫頭髮焗油。之前都有用開Pantene乳液修護潤髮精華素, 已經覺得效果好好, 香味好清、好lady, 估唔到新升級的效果更快, 用一次就可以將有斷髮、毛燥及分叉等問題的頭髮一次修復, Pantene全新升級系列除了潘婷獨家研發的護髮成份-- Pantene Pro-V維他命原外, 更具有3倍蠶絲蛋白配方, 能修復單重損傷髮絲, 真正達到分子級別損傷隔離與修護的完美結合 從根本著手隔離水中有害的金屬雜質 再修護髮芯裂痕, 防止角蛋白流失! 如果是懶惰/日日洗頭的朋友, 一定要試試新升級系列哦~ 用一次就愛上又滑又順又好梳理的秀髮!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS