Oral-B Pro Health Clinical 快速抗敏牙膏

好開心可以成為試用大使, 試用不同的產品, 第一次收到試用的產品是牙膏, 好搞笑! 依家同大家分享下我既感想! Oral B既產品平時成日睇電視就見的多, 但就未用過, 今次係第一次! 呢支Oral B牙膏是重點解決牙齒敏感的問題, 另外更全面照顧蛀牙, 牙石, 牙菌膜等其他牙醫最常檢查的口腔問題! 我自己就冇蛀牙問題的, 不過就有敏感問題, 因為最近呢年我多左個習慣, 就係早上起身就會飲一杯檸檬水, 因有助肥減排毒而且肌膚會靚d! 但有左呢個習慣之後, 牙齒變得敏感了, 雖然我唔知係咪有直接關係…哈…有時飲水飲凍野, 就連刷牙的時候, 牙齒都好敏感, 真係令人好唔舒服! 呢支Oral B牙膏我用左一個星期啦! 我覺得自己既牙齒敏感問題減輕左, 刷牙果陣冇左陣陣刺痛, 食凍野敏感情況減少左! 由於呢支Oral B牙膏含有豐富亞鍚氟活性抗敏粒子, 專注敏感位置, 快速形成保護層, 所以抗敏非常有效! 好犀利呀呢支牙膏…我相信我再試多一排效果會更明顯呢! 另外佢仲有可以潔白牙齒同清新口氣, 我諗所有女仔都好想要一排白白既牙齒, 笑起上黎又charm又sweet吧! 用完呢支Oral-B Pro Health Clinical 快速抗敏牙膏大家就敢嘻嘻大笑啦!!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見