14天挑戰**新升級Pantene 乳液修護潤髮精華素**告別開叉、斷髮!

一向都有頭髮煩惱的我,點解咁講?因為小妹時常染髮及燙髮,令到頭髮真係傷哂,我會嘗試好多不同品牌的護髮系列,尤其係護髮素,因為如果只使用洗髮乳,唔用護髮素,我d頭髮就會變左髮菜一樣,成堆草咁,所以我幾乎每天都會使用潤髮精華素,早前有幸體驗新升級Pantene乳液修護潤髮精華素,我連續試用14天後,效果真的比我預期想像的更要好,質地是奶白色乳霜狀,有陣陣香味,只需挑戰14天,我由似髮菜止極乾旱的髮質變回似豆腐般的順滑感,比較新升級Pantene與之前的Pantene潤髮乳相比,新升級Pantene潤髮乳真的比之前的更加柔順,而且把的受損的髮質修復得更加快,用後輕盈不油膩,最開心既係竟然少左斷髮問題,香味亦會逗留在髮上一段時間,個人認為要配合Pantene洗髮乳一併使用,效果會更佳喔,我對潤髮乳整體評分是*****(五粒星星)!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS