首支用在頭髮上的CC Cream@VS CC Cream 順柔提升基底精華乳

臉部CC Cream就用得多,但頭髮專用CC Cream則係第一次試,究竟用後係點,睇吓我首次試用首支髮型專屬嘅 "VS CC Cream 順柔提升基底精華乳"。 產品簡介: - 可在造型前使用:VS CC Cream 順柔提升基底精華乳為免沖洗成份,可在造型前使用,塗上後無需沖洗,即可造型,更可提升頭髮的可塑性,令髮型更細緻。 - 單獨使用:能呵護秀髮,使用後能修護頭髮減少毛燥,用後髮質呈現天鵝絨般柔順,令髮型看起來更完美無瑕,輕易打造salon般俐落線條,質感亦是清爽不油膩。 使用方法:擠出適量(如一蚊硬幣大小,隨頭髮長度適量增加或減少用量),在手中均勻揉開,然後用抓托的方式塗於髮絲上。 吱咗d出嚟,個質感真係幾細膩,好幼滑,好易用,只要係頭上係咁揸同拱吓拱吓d頭髮,就ok啦!不消一分鐘,已攪掂! 未使用VS CC Cream 順柔提升基底精華乳前,d頭髮都幾亂,毛燥超嚴重!望落去好似成咋草咁! 使用VS CC Cream 順柔提升基底精華乳後,頭髮貼服了不少,有光澤咗,摸落去真係即刻順滑了!毛燥都冇咗啦!仲要真係一d都唔笠喎,就算再造其他造型,都無影嚮!做咩造型都得!就算唔整其化造型,夾起d蔭,就咁散髮就可以靚靚出街了!真係非常方便易用呢!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS