飲凍飲食熱食都無有怕--Oral-B Pro Health Clinical快速抗敏牙膏

今次試用的Oral-B快速抗敏牙膏,與一般的牙膏無異,都是綠色及薄荷味,但擦上牙,感覺好唔同,味道與想像中不一,淡淡的薄荷味亦帶有清新的蘋果味,沒有薄荷的刺激感,小妹好中意呀。而且牙膏起泡多,滿佈整個口腔。擦完牙,口腔好清爽,而且牙齒好光滑,好似無晒牙垢咁,爽呀!! 它的抗敏功效十分明顯,小妹大約試用了4天,早午晚各擦一次牙齒,食湯麵或飲凍檸茶亦沒有牙痺、牙赤赤的感覺,小妹十分安心地食自己喜歡的食物,不再顧慮牙齒問題而避免飲凍飲或食熱食。 除了牙齒敏感之外,小妹仲有蛀牙及牙菌膜既問題,而Oral-B快速抗敏牙膏亦可以同時修護有關的口腔問題,一支牙膏解決多種牙齒問題,超方便啊! 從此之後,小妹可以食凍野,感受下冬天食雪糕的滋味。

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見