重要時刻無懼露齒笑:Oral-B 3D White美白牙膏系列 LUXE鑽亮拋光美白牙膏

由細到大都好鍾意飲茶嘅我,擁有「黃牙齒」是常識吧!成日俾呀媽話我合口影相唔好睇! 不嬲俾我嘅知識都係美白牙膏會影響牙齒健康,因為多數都好似"LAR"蝕咗.... 之前見ORAL-B 3DWhite LUXE呢支嘢賣廣告賣到咁行,咁都即管試下啦!用過1排,又真係幾亮白牙齒呀!自己又覺得用完1支就唔好再用,費事自己又再依賴。 無用1排,好似持久力有啲麻麻地! 第1係快黃咗。第2係無滑滑地潔淨嘅感覺。自拍嗰陣少左信心、同朋友Selfie嗰陣要計陰影射咗去邊,完全唔夠膽露齒笑.... 直至近排又忍唔住手再用番,用咗2個禮拜就FEEL到嗰種滑滑地嘅感覺又返嚟啦! 素顏再加黃牙已經好無自信,因為皮膚都唔夠靚,更何況係牙齒呢! 前幾日出街打波,即使素顏也好,都可以有靚牙KEEP自信。 雖然人人都話自信係由內心散發表現出嚟,但係外表本身都無自信,又何來真正嘅自信呢! 好開心呢件產品幫咗我好多,亦可以解除我對家用美白牙齒產品嘅疑慮。

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS