買+試~你既頭皮有無我咁健康?(Head & Shoulders)

呢排天氣轉左,我諗大部份既朋友都會特別注意肌膚狀況! 但都唔好忽略頭皮健身!要做好頭皮護理~~ 每年一到轉季既時候,我都特別易覺得頭皮痕...有時仲會有皮屑添... 所以早幾年開始,一轉天氣我就會用Head & Shoulders~ 最近收到PR俾我既新配方Head & Shoulders絲滑柔順 去屑洗髮乳後,我一共有3隻係屋企 :p 一枝就用完~一枝已經開定~一枝係等開~~ 呢枝新配方可解決頭皮困擾同問題,從根源解決頭皮問題! 入面有獨家專利 2.5mm微米級ZPT科技可深入毛孔,在頭皮形成有效保護層仲含有”6倍滋潤因子”讓頭髮更滋潤~ 拿,唔呃大家,我日日都用緊,邊有before、after圖? 但我就可以隨時好自信咁俾大家望我既頭皮狀況! 皮屑?遠離左我好耐啦 :) 要記住頭部皮膚健康,關鍵在於毛孔乾唔乾淨! 一定要揀一枝粒子比較細既洗頭水,咁先可以深入毛孔! 是次產品由Head & Shoulders提供 Facebook : 80後的人妻「旅」友

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS