試~邊個話價錢同質數一定成正比?(Olay Super Cream)

好多時,我地都會覺得貴既野一定比平野好~ 但其實試多幾次,你就會發現並唔係必然! 好似Olay咁,雖然係開架品牌,但佢既效果一直都物超所值! 今次試用既更加係之前消費者委員會做過測試既「Olay RG新生高效緊緻護膚霜」和 「Olay RG新生肌源青春精華露」! 之前消委會同其他報告既測試就話Olay既緊緻效果超越15款專櫃面霜! 咁就等我自己親身試下有幾得! Olay RG新生肌源青春精華露既質地好水,好快就可以吸收晒~ Olay RG新生高效緊緻護膚霜就係比較厚身既cream,但都好易推~ 但化妝前用有機會起擦膠粒,所以我都係晚上用為主 :p 入面有Olivem橄欖精華萃取物有效幫助氨基酸肽複合物深層滲透,而且Aminopetide胺基酸肽複合物同Lyslatine黃花胡前提取物可以減少膠源蛋白流失同加強肌膚彈性~ 有睇開我既blog既朋友都知我係混合性肌膚~ 面脥比較乾同好易泛紅~ 搽上2款product後,會覺得有即時保濕既效果! 用左大約2星期,抗衰老、肌膚彈性呢啲未必係相上面可以即時反映到。 不過撫平細紋就好明顯!眼下既細紋真係淡左好多! 只係短短2個星期就有咁明顯撫平細紋既效果真係好開心! 要知道撫平細紋同抗皺、去斑一樣,要長期抗爭! 試過呢枝Olay Super Cream之後,我諗唔到有咩原因唔用落去! 未轉用既你,真係要試下呢個威力! 想了解更多,可以到我個blog or facebook到睇下~ Facebook : 80後的人妻「旅」友 Blog : http://pigwing.theztyle.com

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS