試~自信源自美白?一齊拍下露齒笑容!(3D White Luxe)

由細到大,我都好鐘意影相,因為我想留住自己既記憶! 但自拍,或者影自己就少之有少... 大概係覺得自己唔夠靚、牙唔夠白、又唔齊... 但人越大,就發現真係要襯青春留下印象! 所以要好好解決以上問題~ 但其實除左美白牙齒外,另外2樣都睇黎唔易解決! 最近收到Oral-B 3D White LUXE 鑽亮拋光美白牙膏後,我就愛上了~ 所以連去旅行都帶埋去 :) 3D White Luxe可以做到去漬、鎖白同閃亮! 入面有特濃M-i-C-A複合美白粒子,通過豐富細膩的泡沫,可以深入角落潔白牙齒,而且仲有閃亮因子迅速為牙齒形成光澤保護層,防止牙漬依附! 刷出黎既時候啲泡沫好豐盈嫁! 宜家暫時用左一個星期,美白既效果真係幾好! 可能我平時飲得太多茶、咖啡...根本就算美白到少少又會因為我再飲而上色... 但3D White Luxe有光澤保護層,咁先真正可以keep住美白! 你睇,宜家selfie仲洗乜遮遮掩掩! 大膽一齊露齒笑啦! 想了解更多關於Oral-B 3D White LUXE 鑽亮拋光美白牙膏可以去以下網址 : https://www.livingartist.com.hk/tag/oralb-3d-white Facebook : 80後的人妻「旅」友 Blog : http://pigwing.theztyle.com

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS