試~清爽、柔順都可以並存!? (Rejoice焗油洗護系列)

一開始3月我個人就開始心情不佳了...因為正式踏入我最討厭既春天 :( 香港既春天又濕又笠真係好辛苦! 我呢個鐘意乾爽既人係要由頭到腳都清爽嫁! 所以我絕對唔會俾自己頭髮好笠,一定要柔順得嚟又唔笠~ 拿,有睇開我blog既應該知道我有幾怕笠! 揀洗頭水、護髮素呢啲必需品當然都會符合呢個要求啦! 之前試過用完洗頭水同護髮素後仲係覺得頭頂好笠同髮根出油,我即刻停用! 仲同屋企人講以後都唔買嗰個牌子既洗頭水同護髮素! 最近我收到Rejoice焗油洗護系列,一開始見到焗油系列就已經諗,唔係呀化? 點樣可以柔順柔順得嚟又唔笠呀? Rejoice既洗頭水、護髮素出名滋潤、令到頭髮十級柔順! 但同清爽呢2個字好似無乜關係~~所以我決定親身挑戰! 拿~~係未用Rejoice清頭水、護髮素前,我個頭都幾清爽呀~ 都唔係吸到頭皮好多油姐~ 不過就唔多柔順囉...紙梳有3條曲左 :p 紙梳挑戰仍未成功~~ 用左Rejoice一個星期後,睇下結果係點~ hehee~原來一山還有一山低! 本身以為自己頭部巳經好清爽,點知宜家比之前更加清爽! 不得了~~紙梳挑戰就更加唔洗講啦! 零折斷呀! 未試過Rejoice 焗油護理洗髮露, 抗護焗油精華之前我真係無諗過清爽同柔順可以並存,但係我宜家相信囉! 想頭髮柔順得嚟又唔笠,咁你識間邊枝洗頭水同護髮素啦~

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

飘柔

飘柔