爽, 滑, 順, 頭髮損傷救星 - 新升級 Pantene 乳液修護潤髮精華素

我本身頭髮幼細, 髮質偏乾, 伴隨毛燥及髮尾開叉問題, 最近更發現頭髮長了之後很難整理至想要的髮型, 頗為煩惱! 特別係秋冬乾燥天氣, 每天早上會洗頭及熱風吹頭, 乾上加乾, 頭髮更會像天線一樣, 因為太乾燥, 好多靜電... 我個人本身都幾懶, HAIR MASK可能會2星期先做一次. 不過每次洗頭都會用洗頭水及護髮素的. 我之前用緊CLXXR的洗護系列, 但係效果實在麻麻地.... 最鍾意用唔煩唔覆雜的產品, 最緊要快同簡單方便. 今次接觸到全新的新升級Pantene乳液修護潤髮精華素, 使用Pro-V髮芯滲透技術, 同時智能瞄準修護受損地方! 新升級Pantene乳液修護潤髮精華素保留獨有的香味, 其膏狀潤髮精華素夠杰身, 好似為頭髮做緊Hair Mask甘, 過水時已FEEL到頭髮滋潤滑溜, 唔駛用梳都得! 轉用了Pantene的第一次, 我終於輕易找回自己的髮型, 輕盈不油膩, 而且完全沒有毛燥! Very surprised!!! 轉用了14天, 頭髮不再乾燥, 聽聽話話, 而且開叉問題有改善, 黎緊更乾的天氣都可以保護"風吹雨打"的頭髮, 唔驚啦! 評分 (●●●●●為滿分): 潤髮乳整體評分: ●●●● v.s. 我之前使用品牌: ●● 改善頭髮乾旱問題: ●●●● v.s. 我之前使用品牌: ●● 改善頭髮分叉問題: ●●● v.s. 我之前使用品牌: ● 改善頭髮斷髮問題: ●●●● v.s. 我之前使用品牌: ● Pantene Facebook: https://www.facebook.com/PanteneHK?fref=ts Pantene 生活家網頁: https://www.livingartist.com.hk/tag/Pantene 黎緊11月, Pantene將推出14天滿意保證, 試用14天後不滿貨品, 原銀奉還, 大家要密切留意呀!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS