無屑順滑@Head & Shoulders絲滑柔順去屑洗髮乳 (全新配方)

老實說, 我真的有好好的一陣子沒有用Head & Shoulders這個品牌了 :P 讀書時期曾用過Head & Shoulders, 吸引我的原因是因它打正去頭皮的名號! 當年我的校褸是黑色, 可想而知頭皮係會有幾咁的明顯! 當年用後覺得不過不失, 太仔細就唔記得, 最有印象就係頭皮少左但頭髮會蓬鬆左, 因為我本身都好大把頭髮好厚, 所以唔太喜歡蓬鬆了的頭髮~ 但今次用感覺又好唔同咁喎~ 今次用的是Head & Shoulders絲滑柔順去屑洗髮乳 (全新配方) , 它的氣味我會形容為水果味的糖果~ 洗髮乳好容易同好快就可以搓出豐厚泡沬, 而且, 洗頭時頭髮真係好順滑喎~! 平時用嘅主打修護頭髮嘅洗髮乳都好少咁順滑, 所以好驚喜~! 而最重要, 當然係頭油少左, 頭皮都少左啦!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見