有Oral B Pro-Health Clinical快速抗敏牙膏,食凍嘢酸嘢,駛咩驚啊!

我都試過牙齒敏感,其實我都唔知算唔算係牙齒敏感,因為以前未試過,有時食起酸嘢或者凍嘢時,總覺得d牙有卑卑的感覺,所以每次想食雪糕,沙冰,同飲凍嘢,我都要灘一陣,等佢冇咁凍、或溶緊d,仲要唔可以係個口停留咁耐,一下子鯨吞下去,只能夠講,都可以叫做過吓口癮嘅,但絶對唔係享受囉! 係試用Oral B Pro-Health Clinical快速抗敏牙膏約 5天後,我首先試吓食冰櫃內新買回來的雪糕先!試第一啖,少少的,e…冇咩反應喎!第二啖再試多少少,都冇不適喎,第三啖開始大啖d,都冇反應喎,去到第 四啖,我之後再大啖大啖咁塞落口,再係口度慢慢地咀嚼品嚐完,先慢慢吞落肚,嘩!好耐冇感受過雪糕真正的味道了!呢一刻,揾番呢個感覺,簡直覺得係人生一 大樂事! 上次攞產品時,靚女PR話,如果牙齒敏感得比較嚴重的那些,可以試吓在食敏感食物前的幾分鐘,先用Oral B Pro-Health Clinical快速抗敏牙膏刷牙數分鐘,然後才進食,有即時舒緩效果的! 真係想講番句:凍嘢!酸嘢!yo駛咩驚啊!我嚟啦!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見