有咗全新Oral-B P7000 Platinum White電動牙刷,就唔駛擔心牙齒問題啦!

使用電動牙刷有一個好處,平時用開的手動牙刷,真係好多位都唔會真係話刷得到,唔好話乾淨啦!但電動牙刷就唔同啦,每一個窿窿"那那"都可以刷到,仲要呢個刷頭係特別擁有"16度傾斜刷毛"能温和清潔牙齒及牙齦,去除最高達4倍牙齦線上的牙菌膜,而最難刷的牙齒後面同大牙內的位置,都完全冇難度,一刷就刷到! 我用咗差不多成個星期了,已經掌握曬d function咁滯,好簡單易用,只要預先開咗個電話嘅Oral-B app,再開支電動牙刷,就會自動開始同您計時,我而家每天都睇住個鐘嚟刷牙,2分鐘"標準日常清潔模式"+1分鐘"牙齦按摩模式",之後再用30秒"舌頭潔淨模式",而用"舌頭潔淨模式"時,記住要由入至出咁刷就得啦! 我個人都幾喜歡個"牙齦按摩模式"及"舌頭潔淨模式",因為對我嚟講好新穎,同超方便,又舒服喎! 刷完曬呢,電話的app會顯示您今次刷牙刷咗幾耐,同用過d咩嘢模式。 其實我初初都係度諗,點解要有呢d function呢?點解要將支電動牙刷連接藍牙,睇住個電話嚟刷牙又有咩用呢?原來我一邊刷牙,係可以一邊睇到app上的新聞、天氣資訊和其他功能嘅, 而呢個function最重要的是,係可以紀錄到我嘅刷牙手法,以供自己同睇牙時,同埋個紀錄係有年月日,可以比番自己嘅牙醫作參考用。所以而家嘅科技, 真係好厲害,連一支電動牙刷,都可以咁有學問! 使用後,沖洗乾淨,同埋唔駛擔心,因為佢成支都係防水的,可以成支電動牙刷就咁沖洗的!之後連埋個座,就可以成set咁放係浴室中使用了!真係方便! 而家笑出嚟,都感覺到係自然的健康笑容呢! 而嚟緊好快就5月母親節啦,大家諗好送咩禮物比您身邊至愛的她未呢?如果未諗到的話,我真心推介呢支全新Oral-B P7000 Platinum White電動牙刷比身邊嘅至愛呢!佢簡直係最母親節嘅最佳禮物呢!因為實用之餘,我相信收到的那位至愛,每天至少都會想念您兩次,因為一刷牙時就會想起至愛嘅您!真係SWEET爆呢!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS