日本人氣頭皮毛孔護理科技XHead & Shoulders 絲滑柔順去屑洗髮乳

Miki的頭髮又長又厚,前排仲去左電髮添,對頭皮真係好傷。 如果用唔啱洗頭水,仲會令頭髮又有開叉又有毛燥情況。 前排Miki就收到P&G生活家送嚟既試用 Head & Shoulders 絲滑柔順去屑洗髮乳(新配方),試用期左二個星期。 呢支Head & Shoulders 絲滑柔順去屑洗髮乳(新配方)有三大特色:1) 保護頭皮健康 2) 頭皮毛孔護理科技 3) 6倍滋潤因子 最適合每天使用,滋潤頭皮並減少出油情況! Head & Shoulders研究得出, 一般洗頭水粒子比毛孔大, 因此無法徹底清潔頭皮毛孔污垢。 特別引入日本人氣「頭皮毛孔護理科技」, 相較於市面上10mmZPT去屑技術, 產品的獨家專利 2.5mm微米級ZPT科技, 比毛孔直徑更細,直達毛孔根源深層清潔, 在頭皮形成有效保護層,從此擁有頭部皮膚健康! 加水搓揉後即起出豐盈綿密的泡沫, 輕柔按摩頭皮及髮絲再徹底潔淨~ 用後感覺清新舒爽不再油膩, 徹底潔淨頭皮屑、油脂污垢後, 頭皮變得清爽乾淨,改善乾旱痕癢問題。 加上洗髮乳蘊含6倍滋潤因子, 讓秀髮更為保濕滋潤,柔順易梳理! 本身對Head & Shoulders 既產品都無乜特別感覺,因為去產品主打是頭屑,而我並沒有頭屑的煩腦! 用完二個星期之後,我對Head & Shoulders 既產品完全改觀了,洗完頭後清爽得嚟又唔會梳唔到頭髮! 不過,大家要清楚自己的頭皮狀況,用適合自己髮質的洗頭水喔!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS