敏感肌膚都無要怕--Pro X by Olay 水潤複合酸夜間煥膚精華

小妹好少使用果酸或刺激性的產品,因為小妹皮膚屬超敏感性肌膚,小小刺激就會令皮膚紅紅腫腫,所以用任何產品都好小心。 其實,試用Pro X by Olay水潤複合酸夜間煥膚精華的時候,小妹有少少怕,睇到「煥膚」兩個字,心裡已經響起紅燈,因為小妹因天氣轉變令皮膚突然敏感,剛剛好返,擔心會再次敏感。但聽到生活家的職員講解潤複合酸夜間煥膚精華的成分及好處,小妹竟然好想快D試試,睇下會唔會去除面上睇得出的死皮?? Pro X by Olay水潤複合酸夜間煥膚精華呈透明的水凝狀的精華,質感輕盈,一抹就吸收,輕易滲透入皮膚底層,用後無任何黏膩感,十分乾爽,但有少許難味,係屬化學品味,無香料成分。 每晚於爽膚水後取1-2滴煥膚精華,均勻塗抹臉部,直至吸收後,可以按照平時的護膚程序塗面。 用了一陣子,,皮膚明顯變得淨白均匀,膚色暗啞和偏黃的問題有所改善,肌膚看來自然通透有光澤,毛孔暢通了,黑頭、白頭、酒米都有減少情況,感覺好乾淨及軟滑,而且小妹的肌膚沒有感覺刺激及蹦緊不適,即係敏感肌膚都適合用的煥膚精華,不用擔心會受刺激啦。

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見