推薦又平又work美白精華! Olay最新推出:皇牌美白精華高效透白光塑系列

做了媽媽後, 我發現開支大了好多, 自淘銀包買的護膚品一定揀便宜又有效, 要真正做到平、靚、正的美白產品真的唔多, 今次我就遇到了! 就是OLAY皇牌美白精華高效透白光塑系列! 試用了兩星期, 皮膚真的白淨不少, 平時強效的美白產品都會令皮膚比較乾, 但今次OLAY除了新出皇牌高效透白淡斑光塑精華外, 更加入了兩位新成員-- 高效透白光塑面膜精華液及高效透白光塑清瀅精粹油, 可以提升皮膚光澤, 以光透白。 Olay首創光學指數─「光度」 (Radiance Index) ,以肌膚光學科技有效量度肌膚透光反應, 締造水潤度, 淨白度和透亮度。 所以, 真係一次過就可以做到美白、保濕, 一舉兩得就可以在繁忙的時間KEEP住白滑皮膚了!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見