對抗牙齒敏感?我靠『Oral-B Pro Health Clinical 快速抗敏牙膏』

美味甜品就在眼前,但我丫不敢動手, 因為我有敏感牙齒,每次吃甜品都會令牙齒酸痛, 比起皮肉之苦更加難受! Oral-B全新推出Pro Health Clinical 快速抗敏牙膏, 特別適合像我這種有敏感牙齒煩惱既朋友。 同時亦能照顧蛀牙、牙石、牙菌膜等其他問題。 牙膏不再是普通的薄荷味,感覺有點像某水果的甜香, 相信是連小朋友都會喜歡的味道! 但自從我轉用了Oral-B Pro Health Clinical後,情況慢慢改善, 從第3天起已經不再怕冰水的刺激,直至一星期後, 我已經可以輕鬆品嘗最愛的雪糕窩夫了,想不到效果如此神奇! 一邊擦走牙石、牙菌,一邊為牙齒建起保護層, 加強抵抗牙齒敏感酸痛問題,相信我以後都會轉用Oral-B!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見