一支擁有五大神奇功效@Head & Shoulders絲滑柔順去屑洗髮乳

先講我第一個最concern的問題,就係頭痕問題,其實我第一天用後,第二日已feel到頭痕問題少了,冇之前咁,去到早上,已經係咁揾個梳梳頭皮去解痕!可能因為用咗Head & Shoulders絲滑柔順去屑洗髮乳後頭油冇之前咁多,冇咁笠!而覺得頭痕少了好多!其實整體上真係feel到頭皮健康咗,同個感覺好乾淨! 用Head & Shoulders絲滑柔順去屑洗髮乳後頭髮整體望落去,都冇之前咁粗鞋同枯黃,保濕度真係不錯喎!頭髮用完後都好柔滑同軟熟! 其實初初都幾擔心,因為自己本身冇咩頭屑問題,而去用去屑洗頭水,會唔會影響到頭皮問題而真係有屑ga?但用完Head & Shoulders絲滑柔順去屑洗髮乳後,已經大大咁去除我以上呢個憂慮了!因為用完,真係不單止唔會影響原先沒有的問題,仲可以改善埋頭皮的其他健康問題呢!想頭皮更健康的人,真係可以完全放心使用呢!

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見