【女人要懂得選擇】我揀Olay Super Cream新生高效緊緻護膚霜!

25歲過後,任你點樣逃避年齡既問題,肌膚都係非常之誠實去反映你的真實年齡,細紋、暗啞、色斑通通現形,姐深明呢個道理,所以已經不停搜羅同試用唔同的產品,針對以上既問題,要做個又有靚又有智慧既女人一定要識揀,揀一樣啱自己先得!今次試左【Olay Super Cream新生高效緊緻護膚霜】連續2星期,感覺肌膚有番彈性,內含有「地中海黃金」之稱的橄欖精華萃取物更加有效幫助深層滲透,成功幫我的皮膚抗皺同時保濕 ,質地又唔笠。根據消委會的測試,super cream 的緊緻及滋潤效果仲超越15款專櫃面霜添!配合埋精華露,質地薄薄的,好易吸收,由肌底開始改善肌膚問題。識揀,一定係揀Olay新生系列! 更多分享:http://blogs.elle.com.hk/missd

Registration

登記成為會員 尊享獨家禮遇

立即登記

  請 登入發表意見

VS

VS